ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ХОТЕЛ DREAM

ДОСТЪП ДО ПОМЕЩЕНИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

При настаняване всека стая получава карта за достъп.Гостите следва да предават картите при напускане на хотела, като хотелът има право да начисли глоба за изгубена и / или непредадена карта в размер на 10 лв. 

Настаняването в хотел Дрийм е от 14:00ч., освобождаванията на стаите трябва да се извършват до 12:00ч. на обяд. Късно освобождаване е възможно всеки ден в зависимост от заетостта. Хотелът си запазва правото да потвърди възможностите за късно освобождаване до 24 часа преди това. 

Ако желаете да удължите престоят си , може да при след условия: 

Цена за освобождаване на стаята до 16:00ч.- 50% от стойността на нощувка. 

Цена за освобождаване на стаята след 16:00ч. се доплаща 100% от стойността на нощувка.

ПОЛИТИКА ЗА ПУШЕНЕ

За да запазим въздуха чист и комфорта на гостите в стаите, в съответствие с българското законодателство, хотел Дрийм спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: стаи за гости, обществени площи и коридори. 

Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на хотела. 

Хотела запазва правото си да глоби гост в размер 50лв. при установено нарушение.

ПОВЕДЕНИЕ

Очакваме всички гости да се държат по приятен и културен начин с цел всички останали гости да се чувстват спокойни и удовлетворени. 

Ругатни и непристойно поведение са оскърбителни за гостите на хотела и могат да бъдат повод за преждеременно освобождаване на стаи и напускане на хотела без право на възстановяване на средства. Хотел Дрийм има политика на нулева толерантност, в случаите на арогантно поведение, спрямо лица в очевидно нетрезво състояние или неадекватно такова под въздействие на психотронни и наркотични вещества, при което унищожава или заплашва здравословното състояние на гостите или персонала, причинява или заплашва да доведе до нарушение на обществения ред; отказва или не е в състояние да плати консумирани храни, напитки или услуги.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Домашни любимци не са разрешени в хотела.

ПАРКИНГ

Хотелът разполага със собствен паркинг, който е безплатен за гостите на хотела.

ЦЕННОСТИ И ПАРИ

Хотелът не носи отговорност за каквито и да било ценности и пари, оставени незаключени и извън сейфове ползването на които не е включено в цената 

(5лв. на ден). , както в стаите, така и в общите помещения.

КАМЕРИЕРСКИ УСЛУГИ

Ние предлагаме почистване на стаите всеки ден в часовете между 09:30 до 16:30 часа. Ако има поставена табелка "Не безпокойте" до 15:00 стаята ще бъде почистена на следващия ден. Ако имате нужда от нещо след 16:00 часа, моля попитайте на рецепция.

ИЗГУБЕНИ ВЕЩИ

Хотел Дрийм не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати лични вещи. Рецепцията е обурудвана със сейфове ползването на които не е включено в цената (5лв. на ден) . 

При липсващи вещи госта се задължава да се свърже с хотела в срок от седем дни и да установи дали е намерена. Хотела се задължава да изпрати загубената вещ, за сметка на собственика. 

При незаявени и непотърсени вещи в рамките на 30 (тридесет) дни, хотела ги дарява или изхвърля.

ОПЛАКВАНИЯ, ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ НА СРЕДСТВА И ЩЕТИ

Всеки коментар или жалба по отношение на престоя трябва да се направи на рецепция на хотела или при Управителя на хотела така,че въпросът да бъде решен веднага. 

Хотела носи и поема отговорност за госта по време на престоя му в хотела в рамките на застраховката включена в цената на нощувката му 

Хотелът не носи отговорност за неизпълнение, в случай, че споменатият отказ се дължи на фактор, извън юрисдикцията на ръководството. 

Хотелът не поема никаква отговорност за услуги, предоставени от трети страни на гостите. 

Хотелът си запазва правото да накаже гост или гости, които умишлено или по непредпазивост причиняват увреждане на хотела или обзавеждането. Ако тези щети се установят, след като гостът си е тръгнал, хотелът си запазва правото да се свърже с госта и / или туроператора или други органи за по-нататъшна помощ. Не се правят изключения! 

Ползвайки услугите на хотела, Вие се съгласявате с всички условия.